Pastrim
Profesional
 dhe Cilesor
Home | Kush jemi | Kontakti | Njoftime | EN Tel. : 0685000353 | Face Book | Instagram

Sherbime per

 • Tapete     .....
 • Kolltuqe, Divane.....
 • Pastrim-Dezefektim
      Dysheku, Kendi.....


  Lavanteri  
 • Jorgan
 • Carcaf
 • Batanije

  Ambjente shtepie

  D.D.D

  Automjete  
 • Pastrim Tapicerie
 • Pastrim Feneresh


 •  

  Njoftime, Lajmerime  Gjiro-Paster kerkone te punesoje :
 • Nje punonjese te moshes 20-35 vjece
 • Nje punonjes te moshes 20-35 vjec

  Per hollesira te me tejshme mos nguroni te kontaktoni me ne ne Nr.Tel. 068500353
  Gjithashtu munde te na dergoni ne e-mail gjiropaster@gjiropaster.com nje CV me te dhenat tuaja si dhe te pershkruani ne se kini experienc pune.


     
     .


  GJIRO - PASTER
  Contact Us : gjiropaster@gjiropaster.com