Pastrim
Profesional
 dhe Cilesor
Home | Kush jemi | Kontakti | Njoftime | EN Tel. : 0685000353 | Face Book | Instagram

Sherbime per

 • Tapete     .....
 • Kolltuqe, Divane.....
 • Pastrim-Dezefektim
      Dysheku, Kendi.....


  Lavanteri  
 • Jorgan
 • Carcaf
 • Batanije

  Ambjente shtepie

  D.D.D

  Automjete  
 • Pastrim Tapicerie
 • Pastrim Feneresh


 •  

  Pastrim Feneresh automjeti  Per momentin ky lloj sherbimi nuk eshte i disponueshem


     
   

  Pastrim Feneresh automjeti : 0 leke/m2


  .


  GJIRO - PASTER
  Contact Us : gjiropaster@gjiropaster.com