Pastrim
Profesional
 dhe Cilesor
Home | Kush jemi | Kontakti | Njoftime | EN Tel. : 0685000353 | Face Book | Instagram

Sherbime per

 • Tapete     .....
 • Kolltuqe, Divane.....
 • Pastrim-Dezefektim
      Dysheku, Kendi.....


  Lavanteri  
 • Jorgan
 • Carcaf
 • Batanije

  Ambjente shtepie

  D.D.D

  Automjete  
 • Pastrim Tapicerie
 • Pastrim Feneresh


 •  

  Kontaktoni me ne
  Adresa :

  Rruga Gjirokaster-Kakavi ( SH4 )
  Zona Industriale Gjirokaster 6001

  Numri i Telefonit

  0685000353


  e-mail

  gjiropaster@gjiropaster@com


  Facebook
  facebook.com/Gjiro-Paster


  Instagram
  instagram.com/accounts/gjiropaster