Pastrim
Profesional
 dhe Cilesor
Home | Kush jemi | Kontakti | Njoftime | EN Tel. : 0685000353 | Face Book | Instagram

Sherbime per

 • Tapete     .....
 • Kolltuqe, Divane.....
 • Pastrim-Dezefektim
      Dysheku, Kendi.....


  Lavanteri  
 • Jorgan
 • Carcaf
 • Batanije

  Ambjente shtepie

  D.D.D

  Automjete  
 • Pastrim Tapicerie
 • Pastrim Feneresh


 •  

  Larje : Jorgane, Batanie, Carcaf


     
   
  Larje Jorgan/Batanije Tek : 1.000 leke
  Larje Jorgan/Batanije Dopio : 1.200 leke
  Larje Carcafesh : 200 leke

  Shiko Cmimet


  GJIRO - PASTER
  Contact Us : gjiropaster@gjiropaster.com